top of page

Private label kleuren


 

De perfecte kleurafmatch met uw woonaccessoires en meubels geeft een totaalbeleving voor het interieur. Door bijpassende kleuren of contrastkleuren aan te bieden aan de klant ontstaat een totaallook van het interieur. Daar helpen wij graag bij. Bijvoorbeeld door door textiel zoals hier op de foto te combineren met verfkleuren aan de muur, kun je de consument een totaalconcept bieden.


 

De consument kent uiteraard keuzestress en houdt er niet van om een totale look samen te stellen door per stuk of per artikel te moeten kiezen. Hij gaat het liefst uit van een totale "look" die past bij zijn wensen en locatie van zijn huis. Bij Colorhub ontwikkelen we kleuren die passen bij het assortiment textiel of woonaccessoires.


 

Wat is nu makkelijker voor de consument om het interieur, accessoires en kleur te kiezen die uit je eigen assortiment komt. Je eigen kleuren geven je ook de identiteit en unieke positie om ze online aan te bieden. Zodat de klant alleen voor uw eigen unieke kleuren bij u terecht kan. Color-Hub zorgt ervoor dat uw kleuren nergens anders gebruikt worden en wij zorgen er ook voor dat deze kleuren zeer nauwkeurig zijn. De kleuren die we vooraf matchen zijn dus ook een perfecte match wanneer de klant levert.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page