top of page

Eigen kleuren is meer cross-selling


 

Maak je eigen verfkleuren pallet bijpassend bij je assortiment of producten en verhoog cross-sell en up-sell omzet. Het meest bekende voorbeeld van cross-sell is toch wel “wil je patat bij je burger”. Maar waarom bieden wij nog geen kleur-inspiratie aan bij die ene nieuwe sofa of tafel? ColorHub maakt dit mogelijk!


"Waarom bieden wij nog geen kleur-inspiratie aan bij die ene nieuwe sofa of tafel?"

Door kleur aan te bieden in combinatie met je huidige assortiment ontstaat het total-look effect en ongekende kleuren combinaties. Het is namelijk algemeen bekend dat wanneer men een nieuwe inrichting neemt dan ook meteen nieuwe kleurencombinaties toepast in zijn of haar woning.


Hoe zit het dan met de blikken en verzending?

Nou, color-hub heeft een API ontwikkeld waarmee wij integreren in je webshop. Hierdoor krijg je er bij wijze van spreken een magazijn gratis bij. Want wij vragen namelijk geen minimale afname hoeveelheden. En wij nemen ook nog de verzending voor onze rekening naar de eindklant en sluiten hierbij aan op jouw gewenste verzendmethode. Dus verzend je met PostNL of DHL of UPS. Allemaal geen probleem. Volledige fulfillment door ColorHub.


Zijn mijn kleuren uniek dan?

Ja, Wij maken een range van kleuren bijpassen bij jouw assortiment en merkbeleving. Deze geven wij ook unieke namen zodat de klant altijd bij je terug moet komen voor een herhaal aankoop.

Is de verf dan ook milieu vriendelijk en veilig?

Color-Hub produceert en levert alleen watergedragen verf wat het ook makkelijk maakt voor verzending. Onze lakken bezitten daarnaast een hoog content bio-based grondstoffen. Bij ons staat veiligheid en milieu voorop. Dit zie je ook terug in ons proces, wij verpakken en kleuren namelijk pas op het moment van de order. Hierdoor hebben wij geen derving en kunnen wij elk seizoen samen met jou nieuwe kleuren ontwikkelen. Daarnaast wordt 100% van onze producten in Nederland geproduceerd.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page