top of page

Combineer behang met verfkleuren

Bij Color-Hub kunnen we verschillende oplossingen bieden voor een mooie beleving van het interieur. Behang is bijvoorbeeld een product dat mooi kan worden aangebracht met bepaalde patronen, afbeeldingen of stijlen. Daarnaast is er vaak de wens om de kleuren uit deze patronen, stijlen of afbeeldingen terug te laten komen op andere muren in de kamer, of andere kamers.

 

Een voorbeeld is bijvoorbeeld door met een rode print te werken en dezelfde rode kleur op de andere muren te gebruiken. Zoals hier op deze foto:
 

Of u kunt één specifieke kleur uit het behang halen en deze terug laten komen op de lambrisering van uw kamer. Zoals op de foto hier links.


De trend met hoge lambrisering is in 2022 helemaal terug en de combinatie met een kleurrijk behang is dan ook goed te maken.

 

Ga je voor klassiek of bijvoorbeeld voor de decoratie in een staus gebouw, dan zou je veel met kleurbeleving kunnen doen door klassieke behangprints te matchen met de verfkleuren van de andere muren. Bijvoorbeeld, zoals op de foto hierboven.

 

Een ander voorbeeld om een goede samenhang in de kleurbeleving van een kamer te hebben, is door een behangprint op één muur aan te brengen en de kleur van het patroon op andere muren te gebruiken, zoals in dit voorbeeld:

Door dit toe te passen heb je toch een uitdagend patroon in je kamer maar niet te druk want je houdt de andere muren rustig maar in dezelfde kleurbeleving.


 

De mogelijkheden zijn eindeloos, want Color-Hub maakt gebruik van uiterst nauwkeurige meetapparatuur. Ook wel spectometers genoemd. Zijn we in staat om bovenstaande voorbeelden te realiseren? En daarnaast regelen wij ook de orderverwerking. Wil je meer weten en hoe verf kan aansluiten op jouw behangassortiment of interieurassortiment. Neem hier gerust contact met ons op

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page